Wednesday, February 8, 2012 11:44

Son Kale, Kuşatılan Yargı

Posted by on Perşembe, Eylül 9, 2010, 1:58
Bu Yazı DUYURULAR Kategorisinde ve 0 Yorum var .

Gazeteci Hüseyin Özalp’in son dönemde yargı üzerinde yaşanan baskıları anlatan kitabı Togan Yayınları’ndan piyasaya çıktı.

İşte Yazarının Kaleminden Kitabın İçeriği

Bu kitapta, siyasi iktidarın yargıyı kuşatmasını okuyacaksınız. Öyle bir kuşatma ki, siyasi iktidar veya cemaatlerin hoşuna gitmeyecek karar veren hâkim ve savcılara aynı gün soruşturma açılıyor.

Telefonları dinleniyor, özel hayatı görüntüleniyor, ses ve görüntü kasetleri servis edilerek yıpratılmaya çalışılıyor.

Yine yıldırılamayınca derhal Ergenekoncu ilan ediliyor, hapse atılıyor.

Açığı yakalanan savcı ve hâkimlerin dosyaları ise siyasi iktidarın istediği doğrultuda karar verdiği sürece sumen altı ediliyor.

Bu kitapta, ortaya çıkmamış bilgi ve belgelerle yargı kuşatmasının detaylarını bulacaksınız. Savcı ve hâkimleri Ergenekoncu yapabilmek için, hiç bir ilgileri olmayan gizli Ergenekon belgelerinin dosyalarına nasıl konduğunu göreceksiniz.

Daha da vahimi, Ergenekon belgelerinde Atatürk ile ilgili şimdiye kadar hiç ortaya çıkmamış bilgilere ulaşacaksınız.

Aklınıza şu soru takılacak:

Acaba birileri Atatürk’ü iddia olunan terör örgütünün 1 numarası mı yapmak istiyor?

Bu sorunun yanıtını bulduğunuzda, yargı kuşatmasının nedenini daha iyi anlayacaksınız.

İsterseniz yorum yapabilir , veya Diğer yazılara Bakabilirsiniz .

Henüz Yorum Yok “Son Kale, KuÅŸatılan Yargı”

Yorumunuzu Belirtin